Johnson and Johnson Growth Hacking & SEA specialist

Een geweldige inzet tot nu toe. Jan Willem helpt ons met de mediaplannen en het uitvoeren van de SEA strategie van een deel van onze portfolio. Daarmee is zijn kennis in growth hacking welkom voor leuke en nieuwe inzichten. 

De klant Johnson and Johnson

Het Janssen vaccin, ongetwijfeld je je erover gehoord en misschien heb je het wel in je lichaam. Johnson and Johnson is echter bekend van veel meer producten. Zo ook voor diverse cosmetica en schoonheidsproducten, technische producten en farmaceutische producten. 

“At Johnson & Johnson Consumer Health, we are uniquely positioned to help improve personal health by delivering products that are rooted in science and endorsed by professionals.”

Industrie

Consumenten gezondheid

Diensten

Growth hacking consultant en SEA specialist

Duur

6 maanden (tot nu toe)

De vraag

De consumenten goederen van Johnson en Johnson (J&J) waren toe aan vernieuwing. De verbinding tussen de diverse media bedrijven vanuit Europa was er niet en de eerste vraag was om de verbindende factor te zijn. 

Het opstellen van mediaplannen om de diverse specialisten over heel Europa de juiste informatie te geven was daar.

Na deze taak, die nog steeds draait, kwam de vraag voor een consultant rol voor de SEA specialisten. Deze specialisten trainen en coachen om meer groei te realiseren in de komende maanden. 

De oplossing

Het opstellen van diverse mediaplannen zodat de diverse specialisten (SEA, social media, video en display) de juiste informatie hebben om te kunnen functioneren op Europese schaal.

Trainingen opzetten voor de diverse specialisten om een growth hacking manier van denken te realiseren. 

Resultaten

SEA

Een Google en Bing strategie opzetten samen met de andere specialisten.

Strategie

Opzetten van een marketing strategie i.s.m. diverse teams

Training

Training van het bestaande team om directe groei te realiseren door analyse en testen

Zo kan ik jouw bedrijf gaan helpen

Je kan mij inschakelen als freelance growth hacker of growth hacking spreker. Hierbij zal ik me volledig inzetten om een growth hacking framework op te zetten binnen jouw organisatie of bedrijf.