Een 1 Op 1 Growth Hacking Consultant Voor Systematische Groei

Ik heb met Jan Willem mogen werken op diverse trajecten bij Reprise. Jan Willem heeft een brede kennis van digitale marketing. Door vanuit een growth hacking principe te werken, werkt hij zeer effectief en gestructureerd. Hierdoor heb ik altijd sterke resultaten ervaren op de trajecten waarop wij samenwerkten.

Mede doordat hij zich goed verdiept in zijn klanten en altijd meedenkt met jouw uitdagingen kan ik Jan Willem zeker aanbevelen aan bedrijven die willen groeien in de digitale markt.

Brandon Teuben, Reprise

Een 1 op 1 growth hacking consultant voor systematische groei

Meestal doen bedrijven hun best om overal te zijn. Maar dit leidt tot oppervlakkige marketing, ineffectieve campagnes en weggegooid geld.

Het gaat erom je te concentreren op de plek waar je een grote impact kunt hebben. Dit betekent niet dat je nooit mag zijn waar je niet de beste bent. Maar het betekent wel dat je moet bedenken waar je jouw tijd, geld en energie het beste aan kunt besteden.

Ik kom intern de boel opschudden en zorg voor diverse frameworks op gebied van samenwerking (scrum), analyses voor groei (business intelligence) en frameworks op gebied van marketing en sales (growth hacking).

Bedrijven schakelen mij in op het punt dat de structuur er niet meer is. De structuur er niet is omdat die er nooit was of omdat die kwijt is.

Het ontbreken van deze structuur is vaak de reden dat de groei stagneert.

Vaak is dit in de fase dat de startup een aantal jaar bezig is of zelfs door is gegaan naar scale up. De fase dat de structuur van de teams noodzakelijk is, analyses gedaan moeten worden om zo de juiste strategieën in te zetten.

Ik zeg altijd, de fase waarin groei stagneert en je afvraagt wie er ook alweer verantwoordelijk was voor wat?

DIT KAN IK VOOR JE DOEN

Ik challenge je om anders na te gaan denken (en je team ook)

Growth hacking consultant

Als interim growth hacker combineer ik agile scrum modellen en analytische data, met een beetje psychologie, wat resulteert in een krachtige marketing combinatie. Hiermee zie ik vrij snel de verbeterpunten en kom ik met een duidelijke uitspraak over hoe de gaten gedicht kunnen worden. Ik zorg voor eenheid in de organisatie door een open en transparante aanpak.

Growth hacking spreker

Als growth hacking spreker combineer ik de gedragspsychologie met marketing technieken. Met stevig onderbouwde anekdotes vertelt hij in duidelijke en begrijpbare taal hoe het grows proces werkt, hoe je het kan implementeren en wat het teweeg brengt bij het individu.

MarketingLynq, growth hacking mastermind

Met een gezonde dosis humor challangen wij de manier waarop conventionele marketing wordt gedaan. Met onze unieke aanpak vanuit de growth hacking, gedragspsychologie en marketing analyse helpen wij jou om elke 4 weken korte sprintjes te ontwikkelen voor continue groei.

Klanten

Ik heb met meerdere bedrijven samengewerkt

Bedrijven variërend van multinationals tot kleien startups en alles wat daartussen in zit. In die periodes ben ik erachter gekomen dat mijn framework bij alle organisaties van pas komt om op een andere manier naar marketing te kijken. 

Ik ben dus bekend met de uitdagingen die organisatie tegenkomen en help met het optimaliseren van marketing processen om deze uitdagingen aan te gaan. 

Dock-Four-logo