Een 1 op 1 growth hacking consultant voor systematische groei

De groei stagneert en niemand in de organisatie weet hoe het kan. Dit is de reden waarom bedrijven mij inschakelen. Het implementeren van een growth hacking framework om keuzes te gaan maken gebaseerd op data en feiten. 

Growth hacking

Een growth hacking coach voor systematische en duurzame groei

De groei stagneert en niemand in de organisatie weet hoe het kan. Dit is de reden waarom bedrijven mij inschakelen. Het implementeren van een growth hacking framework om keuzes te gaan maken gebaseerd op data en feiten. 

Dock-Four-logo

Klanten

Ik heb met meerdere bedrijven samengewerkt

Bedrijven variërend van multinationals tot kleien startups en alles wat daartussen in zit. In die periodes ben ik erachter gekomen dat mijn framework bij alle organisaties van pas komt om op een andere manier naar marketing te kijken. 

Ik ben dus bekend met de uitdagingen die organisatie tegenkomen en help met het optimaliseren van marketing processen om deze uitdagingen aan te gaan. 

Startups

De meest voor de hand liggende bedrijven om growth hacking toe te passen.

MKB

MKB'ers die hun bedrijf significant willen laten groeien.

Multinationals

Grote corporates die teams willen mobiliseren en growth hacking toe willen passen.

Hoe kan ik jouw bedrijf helpen

Ik help bedrijven op de volgende manier

Consultancy

Schakel mij in als 1 op 1 growth hacking consultant voor jouw bedrijf.

Training

Kies voor een op maat gemaakte training voor jouw team of bedrijf.

Spreker

Schakel mij in als spreker voor een event of podcast.

Hoe ik te werk ga

Schakel mij in

Je kan mij inschakelen als freelance growth hacker. Hierbij zal ik me volledig inzetten om een growth hacking framework op te zetten binnen jouw organisatie of bedrijf. 

Ik werk met maximaal 3 klanten tegelijk. Dit om de kwaliteit die ik beloof ook waar kan maken. Ik geloof in een transparante en doelgerichte aanpak. Ik houd er van om 1 op 1 contact te hebben met jou als opdrachtgever en je bij zoveel mogelijk processen te betrekken, zonder je werkdruk te verhogen. 

Ik heb als doel om zo snel mogelijk te starten met de experimenten, het element waar growth hacking om bekend staat. Dit zal starten zodra de data van de betreffende test helder is. 

Hieronder de optie om mij in te schakelen;

Data

Growth Hacking Trial Month

Veel bedrijven zijn niet in de term growth hacking. In deze maand ervaar je wat growth hacking voor jou kan betekenen. Ik start het proces op, leer je de basis van growth hacking en start een eerste experiment.

Dit alles met als doel de kracht van growth hacking te ervaren.

Growth marketing

Growth Hacking Consultancy

Bij deze optie kom ik wekelijks op locatie. Afhankelijk van de grootte van de opdracht is dit maximaal 3 keer per week. Ik houd me bezig met het opzetten van een growth hacking strategie en help mee met de werkzaamheden uitvoeren. Zodra de data binnen is zullen we direct gaan starten met experimenteren. Doel is z.s.m. jouw weg naar systematische groei realiseren.

Ik ben jouw persoonlijke growth hacking consultant voor een periode van minimaal 3 maanden.