"Mijn lezingen zijn energiek met anekdotes die blijven hangen!"

Jan Willem is a great speaker! Virtual stage and a tight timeline can be a challenge for any speaker, but Jan managed to both keep the audience engaged and teach all the great growth hacking rules and tips during a short time. His masterclass really enriched ClimateLaunchpad European final. Also, Jan Willem was a great partner to work with – easy to communicate, attentive, and ready to meet our expectations. Thank you!

Agne Gaizauskaite – Communications Manager at Sunrise Valley Science and Technology Park

Huur mij in als growth hacking spreker voor jouw volgende evenement

Making better desicions faster

Je kan mij inschakelen als keynote spreker voor jouw volgende evenement. Ik verzorg diverse workshops, maar ook complete lezingen van verschillende formaten. 

Ik challenge teams (met een ongezouten mening) anders na te denken over marketing en bedrijfsvoering!

Dock-Four-logo

lezingen en trainingen growth hacking en digital marketing

De opties

Opzetten van een GROWS framework voor meer groei in de organisatie

Een lezing van 45-60 minuten over de essentie van groei, namelijk het GROWS proces vanuit de growth hacking. Deze is volledig up to date met eigen inzichten en aangevuld met praktijkvoorbeelden.

Ontwikkelen van een groei mindset

Een lezing van 45-60 minuten over het ontwikkelen van een groei mindset voor jou en je team.

De gedragspsychologie achter sales en marketing. Haal meer uit je sales en marketing

Een lezing van 45-60 minuten over diverse principes uit de gedrags- en marketingpsychologie afgestemd op de organisatie.

Funnelhacking

Een lezing van 45-60 minuten over het fenomeen funnelhacking en doelen stellen.

Alle lezingen en workshops worden afgestemd op de organisatie. Dit betekend een uitgebreid kennismakingsgesprek, voorbereiding en praktijk/bedrijf gerelateerde voorbeelden in de lezing/workshop.

Ik werk voor mijn lezingen samen met de Speakers Academy. Wil je mij inschakelen als spreker over een van bovenstaande onderwerpen, dan kan je contact opnemen via onderstaande button.

Pracktisch

Wat kun je van mij verwachten

Als growth hacking spreker combineer ik gedragspsychologie met marketing/sales technieken. Met stevig onderbouwde anekdotes vertel ik in duidelijke en begrijpbare taal hoe het grows proces werkt, hoe je het kan implementeren en wat het teweeg brengt bij het individu. 

Ik laat met deze combinatie het individu, het team en zelfs de organisatie nadenken over hun eigen handelen en geef duidelijke handvatten om aan de slag te gaan.

Ik houd van tempo in de presentaties en trainingen. Dit in zowel de presentatie als in de energie die ik geef. Ik houd mijn presentaties speels en interactieve waarin ik het Growth Hacking proces behandel, anekdotes ter verduidelijking geef en het individu aan het werk zet om de eerste stappen te zetten.

Interesse?

Hoe kan ik je inschakelen?

Als je mij wilt inschakelen dan kan je contact met me opnemen via onderstaande mogelijkheden.