Artikelen en blogs over growth hacking

In de artikelen en gidsen die ik schrijf probeer ik je een growth mindset te geven zodat je deze kan verwerken in je eigen bedrijf. Uiteraard kan je me ook altijd inschakelen voor een training of een consultant opdracht. 

Affiliate marketing

Welkom op mijn blog over growth hacking

In de artikelen en gidsen die ik schrijf probeer ik je een growth mindset te geven zodat je deze kan verwerken in je eigen bedrijf. Uiteraard kan je me ook altijd inschakelen voor een training of een consultant opdracht. 

Growth hacking blog

mijn meest waardevolle informatie

Affiliate marketing

Dé Growth Hacking Gids Voor Leadgeneratie business

Zit je in de leadgeneratie business en wil je een start maken met growth hacking, dan moet je deze gids lezen waar ik je meeneem in een journey die ik onlangs heb gedaan voor een leadgeneratie bedrijf.

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

Growth hacking methodiek

Mijn unieke growth hacking methodiek. Ik leg je hier uit wat growth hacking is en wat het voor jou als bedrijf kan betekenen.

De Pirate Funnel

De PIRATE funnel

De PIRATE funnel is een funnel bestaande uit 6 fasen. De eerste letters van elke fase vormen het woord AAARRR, vandaar de benaming PIRATE funnel.

Het G.R.O.W.S. proces

Het groei proces wat wij als growth hackers gebruiken voor systematische groei van de organisatie.

Het LIFT model growth hacking

Het LIFT model

Het LIFT model is een conversieoptimalisatie framework bestaande uit 6 pijlers die allemaal een effect hebben op de conversieratio van je landingspagina.

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

Woordenboek

Een woordenboek met de meest voorkomende kreten vanuit de growth hacking.

Zo kan ik jouw bedrijf gaan helpen

Je kan mij inschakelen als freelance growth hacker of growth hacking spreker. Hierbij zal ik me volledig inzetten om een growth hacking framework op te zetten binnen jouw organisatie of bedrijf. 

 

Andere artikelen

die ik schrijf omdat ik ze gaaf vind