Welkom op mijn blog over growth hacking

In de artikelen en gidsen die ik schrijf probeer ik je een growth mindset te geven zodat je deze kan verwerken in je eigen bedrijf. Uiteraard kan je me ook altijd inschakelen voor een training of een consultant opdracht. 

Affiliate marketing

Welkom op mijn blog over growth hacking

In de artikelen en gidsen die ik schrijf probeer ik je een growth mindset te geven zodat je deze kan verwerken in je eigen bedrijf. Uiteraard kan je me ook altijd inschakelen voor een training of een consultant opdracht. 

Growth hacking blog

mijn meest waardevolle informatie

Affiliate marketing

Dé Growth Hacking Gids Voor Leadgeneratie business

Zit je in de leadgeneratie business en wil je een start maken met growth hacking, dan moet je deze gids lezen waar ik je meeneem in een journey die ik onlangs heb gedaan voor een leadgeneratie bedrijf.

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

Growth hacking methodiek

Mijn unieke growth hacking methodiek. Ik leg je hier uit wat growth hacking is en wat het voor jou als bedrijf kan betekenen.

De Pirate Funnel

De PIRATE funnel

De PIRATE funnel is een funnel bestaande uit 6 fasen. De eerste letters van elke fase vormen het woord AAARRR, vandaar de benaming PIRATE funnel.

Het G.R.O.W.S. proces

Het groei proces wat wij als growth hackers gebruiken voor systematische groei van de organisatie.

Het LIFT model growth hacking

Het LIFT model

Het LIFT model is een conversieoptimalisatie framework bestaande uit 6 pijlers die allemaal een effect hebben op de conversieratio van je landingspagina.

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

Woordenboek

Een woordenboek met de meest voorkomende kreten vanuit de growth hacking.

Wil Je Weten Hoe Ik Jouw Bedrijf Ga Helpen Met Growth Hacking?

Je kan mij inschakelen als freelance growth hacker. Hierbij zal ik me volledig inzetten om een growth hacking framework op te zetten binnen jouw organisatie of bedrijf. 

Analyseren van de data
Opzetten van growth hacking testen
Uitvoeren van de testen
Analyseren van de resultaten

Andere artikelen

die ik schrijf omdat ik ze gaaf vind

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

Casestudie: Dock Four growth hacker

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing Maak het allerbeste van je growth hacking framework met deze tools Growth hacking is het proces van korte en snelle marketing sprintjes uitvoeren. Uiteraard zijn de mindset, de drive en de kennis hierbij de belangrijkste tools die een growth hacker kan hebben. Om

Meer lezen >>>
22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing

22 Growth Hacking Tools Om Je Verder Te Helpen In De Marketing Maak het allerbeste van je growth hacking framework met deze tools Growth hacking is het proces van korte en snelle marketing sprintjes uitvoeren. Uiteraard zijn de mindset, de drive en de kennis hierbij de belangrijkste tools die een growth hacker kan hebben. Om

Meer lezen >>>
Hoe de marketing je in de maling neemt

Hoe de marketing je in de maling neemt

En jij hier gebruik van kan maken door je product op de juiste manier te tonen Het product dat in je zichtveld komt Je loopt, pré Corona tijd, in de showroom van je favoriete automerk. Je hebt eindelijk de keuze gemaakt dat je echt voor de prachtig mooie diepblauwe BMW gaat. Voor de haters onder

Meer lezen >>>
Schaarste toepassen in de marketing

In de maling genomen door een 4 jarige

Hoe je schaarste in kan zetten om mensen te overtuigen je dienst af te nemen Hoe ik in de maling werd genomen door mijn zoon Een ochtend als altijd, lekker opstaan, beetje trainen, kopje koffie, dan naar de basisschool voor om mijn zoontje weg te brengen. Vandaag niet! Tenminste, mijn zoon had een ander idee

Meer lezen >>>
Het pinguïn principe

Het pinguïn principe

Waarom wij mensen te vergelijken zijn met pinguïns Het pinguïn principe Vandaag was ik aan het scrollen en kwam ik een interessante video tegen van een Duitse professor. De video ging onder de naam “das pinguin prinzip”. Een principe van de massapsychologie. Een bijzonder fenomeen wat, hoe kan het ook anders gezien de omstandigheden, het

Meer lezen >>>

Ik hoop dat je wat hebt aan dit artikel...

Wil je dat ik je ga helpen met het implementeren van een growth hacking framework?