Hi, ik ben Jan Willem

En ik challenge teams (met een ongezouten mening) anders na te denken over marketing en bedrijfsvoering!

Al sinds 2009 ben ik actief als ondernemer. Via de psychologie ben ik op het pad van growth hacking, leiderschap en marketing gekomen. Een perfecte combinatie om mijn missie om bedrijven en organisaties te challengen waar te maken. 

Profiel JW den Hollander

Ondernemen

2009

Na mijn intensieve periode bij defensie heb ik mij in 2009 aangemeld als ondernemer. Mijn eerste uitdaging vond ik in de fitness wereld waar ik succesvol meerdere bedrijven (in zowel Nederland als Spanje) heb opgericht. 

Gedurende deze periode heb ik mij weten te scholen in diverse aspecten van leiderschap, klinische psycho- neuro- immunologie, growth hacking en de nodige marketing technieken. 

Dit gecombineerd met diverse  leiderschapsstijlen die ik heb meegenomen vanuit mijn defensieperiode maken de unieke combinatie die ik nu vorm als growth hacker en spreker voor een organisatie als de jouwe. 

Growth hacking lezing DO-IT

Achtergrond

Gecertificeerd growth hacker

Ik ben een van de weinige gecertificeerde growth hackers in Nederland. Met deze kennis help ik bedrijven aan een systematische groei door effectieve marketing strategieën te ontwikkelen. 

Ik ben zelf sinds 2009 ondernemer. Zelf heb ik in die periode diverse bedrijven opgezet, variërend van een sportschool tot diverse online ondernemingen. Een van de ondernemingen is mijn eigen freelance growth hacking onderneming, waar je nu de informatie van leest.

 In deze periode heb ik met diverse bedrijven gewerkt, variërend van bouwbedrijven, SAAS bedrijven tot e-commerce bedrijven. Mijn taken bestonden vooral uit het analyseren van data en het opzetten van een marketing strategie. Op dit moment houd ik me alleen nog bezig met het implementeren van een growth hacking framework bij MKB en corporates. Dit bestaat uit consulting maar ook trainen en coachen van teams. 

Klanten

Waarom ze graag met me werken

Dit is uiteraard een lastig stukje, omdat ik denk dat iedereen met mij wil werken. Gelukkig is dat niet het geval. De mensen met wie ik heb gewerkt, hebben echter wel een aantal keywords gegeven die bij mij passen. 

Doelgericht

Ik ga op mijn doel af, ongeacht de obstakels.

Efficiënt

Ik probeer overal een protocol van te maken.

Direct

Ik draai er niet omheen.

Analytisch

Strategie gebaseerd op getallen.

Autodidactisch

Ik leer dingen die nodig zijn om het doel te bereiken en loop voorop op gebied van growth hacking.

Coaching

Ik leer andere mensen graag de trucjes van de growth hacking.

Wat heb ik gedaan

Ik heb...

Hoe ik te werk ga

Laat mij jou en jouw team challengen

Je kan mij inschakelen als freelance growth hacker en scrum master. Hierbij zal ik me volledig inzetten om een growth hacking framework op te zetten binnen jouw organisatie of bedrijf. 

Ik werk met maximaal 3 klanten tegelijk. Dit om de kwaliteit die ik beloof ook waar kan maken. Ik geloof in een transparante en doelgerichte aanpak. Ik houd er van om 1 op 1 contact te hebben met jou als opdrachtgever en je bij zoveel mogelijk processen te betrekken, zonder je werkdruk te verhogen. 

Ik heb als doel om zo snel mogelijk te starten met de experimenten, het element waar growth hacking om bekend staat. Dit zal starten zodra de data van de betreffende test helder is. 

Hieronder de optie om mij in te schakelen;

Growth marketing

Consultancy

Schakel mij in voor coaching en uitvoering van een scrum framework, marketinganalyses en diverse growth/digital marketing strategieën.

Data

Spreker

Schakel mij in voor jouw volgende event of kies voor een training op maat. Ik spreek over growth hacking, digital marketing en leiderschap.