Hi, ik ben Jan Willem

Al sinds 2009 ben ik actief in de marketing. Via een omweg in de psychologie ben ik op het pad van growth hacking/marketing gekomen. Een perfecte combinatie tussen data, psychologie en systematische groei. 

Hiermee kan ik me een van de eerste growth hackers van Nederland noemen met opleidingen bij Growth Tribe en CXL institute.

Hi, ik ben Jan Willem

Al sinds 2009 ben ik actief in de marketing. Via een omweg in de psychologie ben ik op het pad van growth hacking/marketing gekomen. Een perfecte combinatie tussen data, psychologie en systematische groei. 

Hiermee kan ik me een van de eerste growth hackers van Nederland noemen met opleidingen bij Growth Tribe en CXL institute.

Growth hacking

Waarom?

Ik ben me de laatste jaren, als een van de eerste marketeers in Nederland, gaan focussen op growth marketing. De reden hiertoe was duidelijk voor mij, het heeft enorm veel raakvlakken met wat voor mij enorme waarde heeft.

Acties ondernemen gebaseerd op feiten. Acties gebaseerd op data.

Growth hacking is niks meer dan korte, datagedreven beslissingen maken om systematische groei te creëren in een organisatie. Dat is iets wat mij enorm trekt.

Ik heb een achtergrond in de marketing, met name data en SEA, en een achtergrond in de psychologie wat een enorm sterke combinatie maakt. 

In het kort;

Ik werk met een drive

Drive is voor mij een belangrijke mindset die de leidraad is in mijn werk.

Ik werk systematisch

Een systeem aanbrengen met veel standaard procedures is waar ik in geloof.

Ik werk direct

Ik draai niet om de feiten heen en zeg over het algemeen waar het op staat.

Achtergrond

Gecertificeerd growth hacker

Ik ben een van de weinige gecertificeerde growth hackers in Nederland. Met deze kennis help ik bedrijven aan een systematische groei door effectieve marketing strategieën te ontwikkelen. 

Ik ben zelf sinds 2009 ondernemer. Zelf heb ik in die periode diverse bedrijven opgezet, variërend van een sportschool tot diverse online ondernemingen. Een van de ondernemingen is mijn eigen freelance growth hacking onderneming, waar je nu de informatie van leest.

 In deze periode heb ik met diverse bedrijven gewerkt, variërend van bouwbedrijven, SAAS bedrijven tot e-commerce bedrijven. Mijn taken bestonden vooral uit het analyseren van data en het opzetten van een marketing strategie. Op dit moment houd ik me alleen nog bezig met het implementeren van een growth hacking framework bij MKB en corporates. Dit bestaat uit consulting maar ook trainen en coachen van teams. 

Klanten

Waarom ze graag met me werken

Dit is uiteraard een lastig stukje, omdat ik denk dat iedereen met mij wil werken. Gelukkig is dat niet het geval. De mensen met wie ik heb gewerkt, hebben echter wel een aantal keywords gegeven die bij mij passen. 

Doelgericht

Ik ga op mijn doel af, ongeacht de obstakels.

Efficiënt

Ik probeer overal een protocol van te maken.

Direct

Ik draai er niet omheen.

Analytisch

Strategie gebaseerd op getallen.

Autodidactisch

Ik leer dingen die nodig zijn om het doel te bereiken en loop voorop op gebied van growth hacking.

Coaching

Ik leer andere mensen graag de trucjes van de growth hacking.

Hoe ik te werk ga

Schakel mij in

Je kan mij inschakelen als freelance growth hacker. Hierbij zal ik me volledig inzetten om een growth hacking framework op te zetten binnen jouw organisatie of bedrijf. 

Ik werk met maximaal 3 klanten tegelijk. Dit om de kwaliteit die ik beloof ook waar kan maken. Ik geloof in een transparante en doelgerichte aanpak. Ik houd er van om 1 op 1 contact te hebben met jou als opdrachtgever en je bij zoveel mogelijk processen te betrekken, zonder je werkdruk te verhogen. 

Ik heb als doel om zo snel mogelijk te starten met de experimenten, het element waar growth hacking om bekend staat. Dit zal starten zodra de data van de betreffende test helder is. 

Hieronder de optie om mij in te schakelen;

Data

Growth Hacking Trial Month

Veel bedrijven zijn niet in de term growth hacking. In deze maand ervaar je wat growth hacking voor jou kan betekenen. Ik start het proces op, leer je de basis van growth hacking en start een eerste experiment.

Dit alles met als doel de kracht van growth hacking te ervaren.

Growth marketing

Growth Hacking Consultancy

Bij deze optie kom ik wekelijks op locatie. Afhankelijk van de grootte van de opdracht is dit maximaal 3 keer per week. Ik houd me bezig met het opzetten van een growth hacking strategie en help mee met de werkzaamheden uitvoeren. Zodra de data binnen is zullen we direct gaan starten met experimenteren. Doel is z.s.m. jouw weg naar systematische groei realiseren.

Ik ben jouw persoonlijke growth hacking consultant voor een periode van minimaal 3 maanden.